Bent u klaar om Papiaments te leren spreken?

Onze 60+ cursus is exclusief voor mensen van 60 jaar en ouder die Papiaments willen leren spreken, nieuwe vrienden willen maken en nieuwe avonturen willen beleven.

We bieden begeleid onderwijs met veel aandacht voor u.

Een van de grootste voordelen van onze online cursus is de flexibiliteit van tijd zodat u in uw eigen tempo leert en dat u gewoon thuis de lessen volgt, dus u zult op de meest comfortabele manier de lessen volgen.

Deze cursus Conversatie Papiaments voor senioren omvat 2 uur Papiaments les om de week in een kleine groep met informatie die u zult helpen de lokale cultuur te ontdekken.

Onze cursus Papiaments (inhoud en uitleg) is anders dan een reguliere cursus, opgebouwd op een gemakkelijk te begrijpen manier.

De lesmaterialen zijn zo ontworpen dat senioren hun doelen sneller bereikt. Bovendien past onze cursus Conversatie Papiaments zich aan uw niveau aan.

U leert om te spreken, luisteren, begrijpen en korte berichten lezen en schrijven. Grammatica is belangrijk, maar niet het enige en belangrijkste.

Als u het studieplan volgt dat we voorstellen dan zult u de beste resultaten in een korte tijd behalen. Om uw doelen te bereiken is het belangrijk dat u 45 min per dag investeert om de woorden te leren en dat u om de week de lessen (2 uur) bijwoont.

Maximum 4 personen in een groep. Een voordeel van in een kleine groep Papiaments leren is dat tijd flexibeler kan worden toegewezen waar het nodig is, het inspireert vertrouwen, er is meer mogelijkheden voor feedback en in een kleine groep worden teamwerk vaardigheden opgebouwd.

PapiamentO of PapiamentU - U bepaalt welk Papiaments u wil leren, de etymologische PapiamentO van Aruba of de etymologische PapiamentU van Curaçao en Bonaire. 

Ongetwijfeld investeert u niet alleen financieel, maar ook qua tijd en moeite, maar u kunt er zeker van zijn dat u het voordeel op zeer korte termijn zult zien.

Wat hebt u dan nodig om te beginnen en om de lessen te kunnen volgen?

1 Een mobiele telefoon met een Whatsapp account. (plaatsen zodat u "hansfree" uw les kan volgen).

2 Een PC of een Laptop of een Tablet met een Webcam met een internet verbinding.

3 Een Skype account, gratis te maken op www.skype.com/download

4 Een Printer in de buurt van uw werkplek, zou ook handig zijn.

5 Een notitieblok en een pen om aantekening te maken.

Ook hebt u alleen nieuwsgierigheid, gedrevenheid en tijd nodig om je in te schrijven.

 

Online GROEPSCURSUS

Met uw bijdrage vormen we een groep van 4 cursisten.

CURSUSDUUR: 30 uur: 15 lessen elk ± 2 uur

LESSEN: om de week op de afgesproken dag 

GROEP: maximum 4 personen.

THUISSTUDIE: dagelijks 8 woorden leren.

DAGCURSUS: 15:00 tot 17:00 uur. (GMT+2)

DAG: woensdag

AANVANGSDATUM: klik hier voor contact met administraie

UW BIJDRAGE: € 250 inclusief inschrijfkosten en cursusmaterialen.

NIVEAU: twee in één cursus A1 + A2.