In verband met het Coronavirus, 

bieden we Onlinecursus aan Bedrijfs.

 

CURSUS Conversatie Papiaments voor beginners

Effectieve communicatie is een essentieel hulpmiddel binnen elk bedrijf. 

Dit kan helpen bij het bevorderen van een goede werkrelatie tussen uw personeel en hun Nederlandse Caribische collega"s, wat op zijn beurt het moreel en de efficiëntie kan verbeteren.

Een fantastisch voordeel van Papiaments kunnen begrijpen en spreken is dat u de communicatievaardigheden van uw medewerkers met hun Caribische collega’s verbetert.

Het feit dat je interactie hebt zal de ervaring en werkwijze geweldig maken.

We bieden een op maat gemaakt programma om aan de behoeften van uw werknemers en bedrijf te voldoen en de specifieke uitdagingen aan te gaan waarmee u wordt geconfronteerd.

Vraag- en antwoordsessies bij online BEDRIJS-cursus zullen snel zeer productief worden wanneer uw werknemers vragen stellen om problemen in uw bedrijf op te lossen.

Ze kunnen relevante vragen voorbereiden om tijdens de cursus te stellen en om wat ze hebben geleerd terug te presenteren aan hun Caribische collega's.

Vanaf de eerste les stimuleert de docent de deelnemers om het geleerde direct in de praktijk toe te passen via app en/of mailverkeer.

Omdat werknemers samen met hun collega's leren, is het voor hen gemakkelijker om na te denken over wat hen precies van toepassing is op hen.

Siesta is OK!

Taal en cultuur zijn symbiotisch, met cultuur vormende taal en taal reflecterende cultuur. Taal wordt gecreëerd en gevormd door de behoeften van een cultuur terwijl deze verandert.

De gecombineerde kennis die uit een groep kan voortvloeien, kan uw bedrijf helpen te ontsnappen aan zijn eigen beperkte kennis van de Caribische cultuur.

Met een online Bedrijfs-cursus biedt u uw werknemers het gemak van leren op  hun eigen werkplek.

Uw bedrijf is hiermee verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de cursusuren.

CURSUSBIJDRAGE (Kosten)

- Prikichi  is een NON-profit organisatie. Samen met uw bijdrage is het mogelijk dat we een online Bedrijfs-cursus kunnen organiseren.

- wordt vooraf schriftelijk vastgelegd.

- het open aanbod is onder voorbehoud.

- de bijdrage is inclusief inschrijfgeld + alle cursusmaterialen.

De factuur voor de online Bedrijfs-cursus dient 10 werkdagen voor aanvang van de cursus te zijn betaald, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

CURSUSDUUR: De online Bedrijfs-cursus wordt gegeven in kleine groepen, min. 2 en max. 6 Cursisten om een optimaal rendement van de cursus aan de deelnemers te kunnen garanderen. 

1 - 3 Cursist(en) = 21 uur - 14 lessen van elk 1½ uur

4 - 6 Cursisten = 28 uur - 14 lessen van elk 2 uur.

TIJD: Voorkeur gaat uit naar de middaguren. Het liefst aan het einde van de middag zodat de cursisten niets meer hoeven te doen na die tijd.

FREQUENTIE: Wekelijks.

VAKANTIEPERIODE: Het is goed dat de lessen zoveel mogelijk achter elkaar gevolgd worden (geen grote onderbrekingen).

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat uw personeel het echt zelf Papiaments wil leren. Als de mentaliteit er niet is dan is het beter dit niet te starten.

De cursus is superleuk en gezellig:

“Cursisten zullen zich er elke week op verheugen”.

HUISWERK: De eerste 10 weken is het heel belangrijk dat de cursisten hun woordenschat uitbreiden en wordt verwacht dat ze 100 woordjes per week leren. (15 per dag)

OVEREENKOMST: Als uw bedrijf een of meerdere werknemers opgeeft voor een On Line BEDRIJFS cursus bij Prikichi gaat u akkoord met de Overeenkomsten. 

Een DIPLOMA: Is mogelijk, na een toets. (Kosten wordt apart berekend)

De Opzet

Contact