Stichting PRIKICHI  houdt zich dagelijks bezig met het geven van cursussen Conversatie Papiaments. Opgericht met het doel om Papiaments, de taal van Aruba, Bonaire en Curaçao, hun cultuur en hun culinaire achtergrond toegankelijk te maken en te stimuleren. We proberen bovengenoemde doel te verwezenlijken door het verzorgen van o.a. cursus, workshop en lezingen.

We bieden u een moderne, eenvoudige en uniek lesmethode in een gezellig leslokaal; privé of in een klein groepje, met een garantie en tegen een betaalbaar cursusbijdrag

Persoonlijke aandacht voor elk cursist en Continuïteit staat bij Stichting PRIKICHI op "number un".

We verzorgen cursussen op diverse niveaus en hanteren onze eigen succesvolle lesmethode. De nadruk bij onze unieke cursus ligt op het niveau van kunnen praten met familie, vrienden, collega’s en u zelf kunnen redden in een door hun/u gekozen jargon.

Via SKYPE, FaceTime of in ons Leslokaal in Den Haag geven we cursussen Conversatie Papiaments voor beginners, gevorderden, privé cursussen; bij bedrijven verzorgt Stichting Prikichi IN-COMPANY trainingen.

Daarnaast verzorgen we drie maal per jaar informatiebijeenkomsten met als thema: “Kennis Nederlands-Caribische samenleving”.

Ons docente is intern opgeleid, heeft veel cursusuren ervaringen en Papiaments is haar moedertaal

Opgericht door een groep enthousiaste vrijwilligers in 2006 omdat "we vinden dat Nederlanders die interesse hebben om ons "dushi" Papiaments te leren spreken, dit ook moeten kunnen doen".